Поръчваш скъпи стоки,  но накрая получаваш продукти за няколко лева.

...
Поръчваш скъпи стоки,  но накрая получаваш продукти за няколко лева.
Коментари Харесай

Нова измама в интернет! Поръчваш изгодна стока, а не получаваш нищо. Как да познаем сайтовете фантоми?

Поръчваш скъпи артикули,  само че най-после получаваш артикули за няколко лв.. През последните седмици консуматори останаха сюрпризирани. Можем ли да си върнем парите назад?

" Влезнах в уеб страницата, видях, че имат положителни цени. Харесах си яке, ботуши, маратонки. Общата стойност беше към 500 лв.. Поръчката се забави доста време, само че когато пристигна с удивление видях, че кутиите бяха празни. Имаше единствено една гривничка. Очаквах стока с качество. Когато поръчваш от непознати уеб сайтове няма алтернатива обзор ", споделя опарената Мария. 

Това са уеб сайтове, на които сървърите са ситуирани отвън Европейски Съюз, нормално в Китай или Съединени американски щати. Банковите сметки нормално са азиатски. Зад тях обаче постоянно не стои юридическо лице. 

Тези уеб сайтове могат да се разпознаят по интерфейса. Те нормално са направени небрежно, имат неточности, не наподобяват изпипани. Те действат към седмица, да приберат парите на потребителите,  които си поръчват и след това изчезват. Когато пазараим наложително би трябвало да огледаме уеб страницата, има ли посочен адрес, телефон за контакт, форма за противоположна връзка. 

Ако се съмняваме в уеб страницата, може да разчитаме и на отбраната в домейна. Ако ни свети зелено тикче, значи можем да пазарим, в случай че не ни свети не купуваме. 

Картовите организации имат специфични причини за оборване на заплащането. Обикновено се стартира с писмо със свободен текст или пример на банката. В рамките на месец случаите се позволяват. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР